Renumitul “Blue Screen of Death” a lovit iPhone 5S

Andrei
11 octombrie 2013

Dupa PC-uri, se pare ca “Blue Screen of Death” a ajuns pe dispozitivele iPhone. Mai multi utilizatori ale noilor iPhone 5S au raportat ca smartphone-urile lor au tendinta de a afisa pe ecran o nuanta de albastru, apoi se restarteaza. Acestia s-au plans comunitatilor Apple Support si pe forumurile MacRumours, spunand ca problema apare cand folosesc aplicatia Numbers din suita iWork, care este integrata in dispozitiv. De asemenea, altii au sesizat ca acest lucru se intampla cand folosesc aplicatia ESPN ScoreCenter.

Se pare ca bug-ul a fost prezent inca de la lansare, unul din mesaje de pe un forum fiind datat pe 21 septembrie, a doua zi dupa ce iPhone 5S a fost disponibil pentru vanzare. Potrivit The Verge, pentru utilizatorii care au intalnit BSOD la iWork, o solutie ar fi dezactivarea sincronizarii iCloud cu iWork.

About - Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>