Routerul de buzunar ASUS WL-330N3G

 Routerul de buzunar ASUS WL-330N3G

ASUS WL-330N3G oferă toate beneficiile unui router wireless standard cu functionalităsi multiple si o instalare extrem de simplă. De dimensiuni mici si usor de transportat, WL-330N3G este ideal pentru utilizatorii mobili, precum oamenii de afaceri care vor să-si extindă accesul la internet atunci când călătoresc.

Primul aspect de remarcat la WL-330N3G este dimensiunea compactă – suprafata sa este mai mică decât cea a unei cărți de vizită. Dacă acest lucru îl face usor de transportat, fiind literalmente de buzunar, mărimea nu îi compromite functionalitatea. WL-330N3G este primul router wireless complet, conceput pentru cei care călătoresc, în special pentru studensi, navetisti si profesionistii mobili.

WL-330N3G integrează functionalitătile a sase dispozitive diferite. În primul rând este un router wireless portabil care conectează echipamente precum notebook-uri si telefoane inteligente. În al doilea rând, poate fi utilizat ca repetor universal coroborat cu alte routere, extinzând raza conexiunii existente. În al treilea rând, WL-330N3G functionează de asemenea, ca punct de acces când este combinat cu un modem în bandă largă, oferind conectivitate pentru o serie de dispozitive.

Routerul wireless ASUS WL-330N3G este disponibil la un pret aproximativ de 199 lei cu TVA.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.