Routerul de buzunar ASUS WL-330N3G

 Routerul de buzunar ASUS WL-330N3G

ASUS WL-330N3G oferă toate beneficiile unui router wireless standard cu functionalităsi multiple si o instalare extrem de simplă. De dimensiuni mici si usor de transportat, WL-330N3G este ideal pentru utilizatorii mobili, precum oamenii de afaceri care vor să-si extindă accesul la internet atunci când călătoresc.

Primul aspect de remarcat la WL-330N3G este dimensiunea compactă – suprafata sa este mai mică decât cea a unei cărți de vizită. Dacă acest lucru îl face usor de transportat, fiind literalmente de buzunar, mărimea nu îi compromite functionalitatea. WL-330N3G este primul router wireless complet, conceput pentru cei care călătoresc, în special pentru studensi, navetisti si profesionistii mobili.

WL-330N3G integrează functionalitătile a sase dispozitive diferite. În primul rând este un router wireless portabil care conectează echipamente precum notebook-uri si telefoane inteligente. În al doilea rând, poate fi utilizat ca repetor universal coroborat cu alte routere, extinzând raza conexiunii existente. În al treilea rând, WL-330N3G functionează de asemenea, ca punct de acces când este combinat cu un modem în bandă largă, oferind conectivitate pentru o serie de dispozitive.

Routerul wireless ASUS WL-330N3G este disponibil la un pret aproximativ de 199 lei cu TVA.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.