Site-urile si gazduirea web

 Site-urile si gazduirea web

Un site este un spatiu virtual, care exista on-line si care nu are existenta fizica, asa cum are o casa, magazinul de unde ne facem cumparaturile , masina cu care ne deplasam zilnic la servici sau orice altceva. Starea aceasta de a fi “on-line” are o multime de avantaje , intre care amintim:

  • Costuri ,in general, foarte reduse de intretinere.
  • Nu platesti impozit pentru ca ai un site.
  • Site-ul tau este disponibil audientei targetate (vom reveni la asta) 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, ceea ce nu poate fi posibil pentru nici o institutie din lumea asta, indiferent cum s-ar numi aceasta.
  • In on-line lucrurile nu au limite, poti sa le faci asa cum vrei, ideile tale pot fi puse in aplicare oricum si oricand vrei!

 

Ce inseamna „gazduirea web” (web hosting) ?
Gazduirea web (host) este serviciul prin care site-ul dvs. si fisierele care il alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dvs. sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.