Site-urile si gazduirea web

 Site-urile si gazduirea web

Un site este un spatiu virtual, care exista on-line si care nu are existenta fizica, asa cum are o casa, magazinul de unde ne facem cumparaturile , masina cu care ne deplasam zilnic la servici sau orice altceva. Starea aceasta de a fi “on-line” are o multime de avantaje , intre care amintim:

  • Costuri ,in general, foarte reduse de intretinere.
  • Nu platesti impozit pentru ca ai un site.
  • Site-ul tau este disponibil audientei targetate (vom reveni la asta) 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, ceea ce nu poate fi posibil pentru nici o institutie din lumea asta, indiferent cum s-ar numi aceasta.
  • In on-line lucrurile nu au limite, poti sa le faci asa cum vrei, ideile tale pot fi puse in aplicare oricum si oricand vrei!

 

Ce inseamna „gazduirea web” (web hosting) ?
Gazduirea web (host) este serviciul prin care site-ul dvs. si fisierele care il alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dvs. sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.