Facebook baneaza 20 000 conturi zilnic

 Facebook baneaza 20 000 conturi zilnic

Seful de confidentialitate, Mozelle Thompson s-a aratat in fata comitetului Parlamentului Australian pentru o discutie in legatura cu siguranta pe internet. Multumita acestui eveniment, am aflat ca aproximativ 20 000 utilizatori Facebook sunt stersi zilnic pentru diverse infractiuni, inclusive pentru ca mint in legatura cu varsta lor.
“Sunt oameni care mint. Sunt personae sub 13 ani care acceseaza Facebook. Facebook elimina 20 000 oameni pe zii, personae care sunt sub varsta acceptata.”
Desi compania cere utilizatorilor sai sa fie cel putin de 13 ani, limita nu se respecta, ca si in multe alte site-uri de pe internet. In timp ce reteaua sociala are mecanisme pentru a detecta mincinosii, Thompson a recunoscut ca nu este perfect.
Raportul original arata ca cele 20 000 conturi banate zilnic sunt ale celor sub 13 ani. Acest lucru nu este in totalitate adevarat, numarul include si banarile pentru conturi ce incalca multe alte reguli. Maimult, nu include eforturi proactive care defapt sa impiedice varsta falsa sau conturile cu varsta sub limita admisa.
“La Facebook luam siguranta foarte in serios si am fost incantati sa participam la o audiere in Australia pentru a vorbi despre politica de siguranta, practice si sisteme” a declarat un purtator de cuvant intr-un comunicat. “Asa cum am explicat in cadrul sedintei, aceste eforturi includ eliminarea numeroaselor conturi de zi cu zi, inclusive pentru activitatile de spam, postare de continut inadecvat su violarea restrictiei de varsta”

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.