Sniper Ghost Warrior 3 a fost amânat

 Sniper Ghost Warrior 3 a fost amânat

CI Games, creatorii seriilor Sniper Ghost Warrior și Lords of the Fallen, au anunțat astăzi că Sniper Ghost Warrior 3 va fi amânat până pe 25 aprilie 2017. După unele discuții cu echipa de dezvoltare, a fost luată decizia de a amâna jocul timp de trei săptămâni pentru a finaliza unele implementări pe baza feedback-ului primit în timpul perioadei beta.


Deși este o decizie nu prea plăcută pentru fanii jocului, noi credem că aceste schimbări finale vor avea ca rezultat o experiență mai bună pentru jucătorii din întreaga lume chiar din prima zi.” A declarat CEO-ul CI Games, Marek Tyminski.

sniper-ghost-warrior-3-lansare-romania

Sniper Ghost Warrior 3 va fi lansat la nivel mondial pe data de 25 Aprilie 2017 și va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.