Ghost Recon Wildlands – Cum deblochezi arme noi

 Ghost Recon Wildlands – Cum deblochezi arme noi

Tom Clancy Ghost Recon Wildlands oferă unul dintre cel mai mare arsenal de arme creat vreodată într-un joc Ubisoft. Vă puteți personaliza loadout-ul pentru a se potrivi atât stilului vostru de joc cât și cerințelor misiunii. Pe lângă armele oferite ca recompensă după finalizarea misiunilor sau cele pe care le poți debloca din contul Uplay, jucătorii pot găsi o varietate largă de arme pe tot teritoriul Boliviei.


Așadar, poți debloca arme noi pe care le găsești în cele 21 de zone ale Boliviei folosind informații de la oamenii cartelului Santa Blanca pe care îi poți interoga sau din documentele pe care le puteți găsi pe parcursul jocului.

arme-noi-ghost-recon-wildlands

arme-noi-ghost-recon-wildlands

Ca să vin în ajutorul vostru, mai jos veți găsiți un video în care sunt prezentate toate locațiile armelor din Ghost Recon Wildlands. Spor la joc!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.