Vezi cât de mare este harta din Ghost Recon: Wildlands

 Vezi cât de mare este harta din Ghost Recon: Wildlands

Cu ceva timp în urmă, cei de la Ubisoft declarau că Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands va fi cel mai mare joc open-world lansat de ei. Astăzi, au apărut primele imagini cu harta jocului și întradevăr putem spune că Ghost Recon Wildlands va fi imens!


Așadar, după cum puteți obseva și în imaginile de mai jos, Wildlands va fi împărțit în 21 de regiuni care vor avea propriile orașe, industrii cât și moduri de viață diferite.

Non-Playerii sau caracterele NPC din joc își trăiesc propria viață. Ei merg la culcare noaptea, merg la locul de muncă, indiferent dacă interacționezi sau nu cu ei” au declarat cei de la Ubisoft.

harta_ghost_recon_wildlands

De asemenea, harta va dispune de 11 biomuri diferite, așadar veți întâlni zone complet unice cu propriile tipuri de climă, plante și animale.

harta_ghost_recon_wildlands_2

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands va fi lansat pe 7 martie 2017 si va disponibil pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.