Trailer, data de lansare și primele informații despre Far Cry 5

 Trailer, data de lansare și primele informații despre Far Cry 5

Cei de la Ubisoft au dezvăluit primele informații precum și primul trailer pentru Far Cry 5. Acțiunea jocului se va petrece în Hope County, Montana iar jucătorii vor lupta contra celor din cultul Edens Gate.


Desigur că nu veți lupta singuri contra celor din Edens Gate. Pe parcursul poveștii veți înâlni potențiali aliați ca Pastorul Jerome, a cărui biserică a fost asediată de grupul lui Iosif, Mary May, al cărui tată a fost ucis de acest cult, precum și pilotul Nick Rye, care dorește să meargă pe urmele tatălui și bunicului său, care au luptat pentru SUA. Dezvoltatorii au anunțat că jucătorii vor putea explora ținuturile din Hope County oricând doresc și de asemenea, aceștia își vor putea customiza armele și vehiculele după bunul plac.

Far Cry 5 va fi lansat pe data de 28 februarie 2018 și va fi disponibil pe PC, Xbox One și PlayStation 4. În zilele următoare vor apărea noi informații despre personajele din Far Cry 5 cât și despre povestea jocului.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.