Updateul IE 9.01 cu remedieri de securitate

 Updateul IE 9.01 cu remedieri de securitate

Microsoft incepe distribuirea actualizarii Internet Explorer 9.01 care include remedieri critice de securitate

   Microsoft abordeaza probleme de securitate cu inteligenta introducand in aceata luna Internet Explorer 9.01 un update de securitate cumulativa.Acest update este disponibil de ieri prin Windows Update,potrivit unui nou post pe blogul IE.
   Remedierile de securitate din acest update adreseaza vulnerabilitatile care „ar putea permite executarea unui cod de la distanta, daca un utilizator viziteaza o pagina de malware, special conceputa folosind IE”,a spus echipa IE. Aceasta actualizare este evaluata ca fiind „critice” pentru IE 6,7,8 si 9 la clientii Windows,a spus Softies. Exista, de asemenea, câteva non-securitati legate de Cumulative Upadate care abordeaza aspecte precum pierderi de memorie si probleme de afisare.
   Clientii care au actualizarea automata activata nu trebuie sa faca nicio actiune; actualizarea va fi aplicata fara interventia lor. „Noi recomandam ca administratorii, instalatiile de întreprindere, si utilizatorii finali care doresc sa instaleze aceasta actualizare de securitate manual, sa aplice actualizarea imediat folosind software de gestiune a actualizarilor sau sa verifice actualizarile utilizând serviciul Microsoft Update”, au declarat oficialii Microsoft.
   Microsoft este în mijlocul dezvoltarii noului IE 10, urmatoarea versiune a browser-ului sau si una care este de asteptat sa fie integrate în Windows 8. Microsoft a emis un preview a primei tehnologii a IE 10 în aprilie 2011. Oficialii au declarat sca se asteapta la teste regulate in producerea lui IE 10 la fiecare trei luni sau cam asa ceva, ceea ce înseamna ca primul test IE 10 ar trebui sa fie lansat la mijlocul lunii iulie, daca nu înainte.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.