Infectiile malware de tip AutoRun sunt in declin

 Infectiile malware de tip AutoRun sunt in declin

   Potrivit unei actualizari din februarie emisa de catre Microsoft care incearca limitarea propagarii de malware de tip AutoRun pe Windows XP, compania tocmai a raportat ca mutarea este de lucru si ca Microsoft a observat un declin semnificativ in propagarea de malware AutoRun.
Mai precis, compania a observat un declin de 59% pe XP, urmat de 74% pe Vista, în comparatie cu ratele de infectare 2010:

  • 62 la suta scadere pe Windows XP SP 3
  • 68 la suta scadere pe Windows Vista SP 1
  • 82 la suta scadere pe Windows Vista SP 2


   Milioane de utilizatori continua sa utilizeze copiile piratate Windows, împiedicându-i sa obtina cele mai recente actualizari Windows, astfel expunându-se la atacurile malware.
De ce credeti ca utilizatorii continua sa foloseasca copii piratate ale produselor Microsoft, expunându-se astfel riscurilor de securitate? Chiar pirateria software determina într-adevar un risc ridicat de infectie malware?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.