2 adrese de yahoo intr-una singura!

 2 adrese de yahoo intr-una singura!

   

Cum poti avea 2 adrese de yahoo intr-una singura ?

   In acest articol vom vedea cum putem folosi doua adrese de yahoo messenger in timp ce suntem logati doar cu o adresa. Nu vom putea folosi doua adrese existente , ci a doua adresa va trebui sa o creem .
   Mergem la YAHOO MAIL si ne logam cu o adresa existenta. Dupa ce ne-am logat in Yahoo Mail mergem sus in dreapta la OPTIONS -> MORE OPTIONS :

   Apoi mergem la ACOUNTS -> CREATE EXTRA EMAIL ADRESS:

   Acum va trebui sa ne alegem un nume disponibil. Check Availability pentru a vedea disponibilitatea numelui ales dupa care dam Choose :

   Dupa ce ati facut acesti pasi o sa trebuiasca sa introduceti un cod de verificare dupa care veti primi confirmarea ca adresa dvs. a fost creeata. Ne vom loga pe adresa cea veche si observam ca in fereastra de chat avem optiunea de a schimba adresa:*Daca ne vom loga cu adresa nou creeata vom folosi aceiasi parola de la adresa veche. Toate contactele de pe adresa veche le vom avea si in adresa noua!

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.