2 adrese de yahoo intr-una singura!

 2 adrese de yahoo intr-una singura!

   

Cum poti avea 2 adrese de yahoo intr-una singura ?

   In acest articol vom vedea cum putem folosi doua adrese de yahoo messenger in timp ce suntem logati doar cu o adresa. Nu vom putea folosi doua adrese existente , ci a doua adresa va trebui sa o creem .
   Mergem la YAHOO MAIL si ne logam cu o adresa existenta. Dupa ce ne-am logat in Yahoo Mail mergem sus in dreapta la OPTIONS -> MORE OPTIONS :

   Apoi mergem la ACOUNTS -> CREATE EXTRA EMAIL ADRESS:

   Acum va trebui sa ne alegem un nume disponibil. Check Availability pentru a vedea disponibilitatea numelui ales dupa care dam Choose :

   Dupa ce ati facut acesti pasi o sa trebuiasca sa introduceti un cod de verificare dupa care veti primi confirmarea ca adresa dvs. a fost creeata. Ne vom loga pe adresa cea veche si observam ca in fereastra de chat avem optiunea de a schimba adresa:*Daca ne vom loga cu adresa nou creeata vom folosi aceiasi parola de la adresa veche. Toate contactele de pe adresa veche le vom avea si in adresa noua!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.