Elgato HDHomeRun dual-tuner

 Elgato HDHomeRun dual-tuner

Dispozitivul care te lasa sa vizualizezi HDTV pe computer prin reteaua de internet de acasa

TV tuner-urile au fost întotdeauna o oferta de nisa pentru persoanele care doresc sa se uite la spectacole pe calculatoarele lor, dar Elgato cauta sa duca lucrurile la un alt nivel cu noul dispozitiv HDHomeRun. Acesta se conecteaza la o sursa de cablu sau antena digitala prin intermediul unei conexiuni coaxial si la router prin Ethernet. Rezultatul? HDTV de streaming de la orice calculator din reteaua de la domiciliu, inclusiv iPhone si iPad prin intermediul aplicatiei Elgato EyeTV cu pretul incepand de la 4.99 dolari.

HDHomeRun este un dispozitiv dual-tuner, ceea ce înseamna ca pentru a vedea o emisiune de pe un computer, si un al doilea spectacol de pe un alt computer. Puteti înregistra, de asemenea, prezinta in rezolutie de 1080i HD si chiar programul care urmeaza sa fie înregistrat pe un sezon întreg. Daca aveti nevoie de mai multe tunere,mai multe dispozitive suplimentare HDHomeRun pot fi adaugate la retea.

Elgato se vinde cu dispozitivul EyeTV 3 software-ul pentru Mac pentru a permite acestor înregistrari sa puna pauza la un spectacole si înregistrare live pentru iPhone sau iPad.De asemenea,HDHomeRun functioneaza si cu Windows Media Center si alte solutii alternative, precum si MythTV SageTV.Din pacate, app EyeTV functioneaza numai daca rulati EyeTV pe un Mac, deci nu puteti vizualiza TV live pe un iPad sau iPhone,decat daca aveti doar PC-uri în retea.

HDHomeRun cu software-ul EyeTV 3 este disponibil acum pentru 179.95 dolari prin intermediul Amazon, Apple Store, B & H Photo si propriul magazin online Elgato. Puteti gasi, de asemenea, o versiune online, fara software-ul Mac pentru 129.99 dolari. O versiune CableCARD oferind trei tunere digitale, numit HDHomeRun Prim, este disponibil pentru pre-comanda la NewEgg.com pentru 249.99 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.