Vanzarea Mini PC-urilor ZBox de la Zotac va incepe luna aceasta

 Vanzarea Mini PC-urilor ZBox de la Zotac va incepe luna aceasta

Vazut la Computex acum cateva luni, ZBox miniPC de la Zotac echipat cu un procesor dual-core VIA Nano X2, este asteptat sa fie disponibil, cel putin în Japonia, înainte de sfârsitul acestei luni.

Masurand 127x127x45 mm, ZBox va fi propulsat de un procesor 1,2 GHz Nano X2 U4025 si se va vinde in doua versiuni- un sistem de tip barebone(o platforma partial ansamblata care se vinde mai ieftin) si un sistem complet. Ambele SKU au suporturi mobile pentru pana la 4GB de memorie DDR3, un loc de adaugat hardware de 2.5 inch, placa de baza cu chipset VX900H (grafica integrata), un cititor carduri 6 in 1, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, conectivitate USB 3.0, precum si iesiri HDMI si DisplayPort.

ZBox Nano-VD01 barebone se spune ca se va vinde la pretul de 130 dolari, în timp ce ZBox Nano-VD01 Plus care are 2GB de RAM si un hard disk de 320GB, ar trebui sa coste aproximativ 260 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.