OWC ofera primul SSD SATA 6.0 Gbps pentru Apple MacBook Air

 OWC ofera primul SSD SATA 6.0 Gbps pentru Apple MacBook Air

Dupa ce si-au revendicat insigna de „cei mai buni”, Other World Computing aka OWC, a lansat un SSD pentru modelele 2011 Apple MacBook Air care este utiliabil pe o interfata SATA 6.0 Gbps si care ofera viteze mari de transfer.

Numit Mercur Aura Pro Express 6G, noul SSD de la OWC se caracterizeaza printr-un controler SandForce SF-2281, chipuri de memorie 3xnm Toggle Synchronus NAND Flash, ofera viteze de scriere/citire de pâna la 507/454 MB/s (viteza maxima inregistrata de SATA 3.0 Gbps Mercur Aura Pro Express este de 285/275 MB/s) si sunt capabile de o performanta 4k random de scriere/citire de pâna la 60.000/60,000 IOPS. Mercur Aura Pro Express 6G include doua SSD-uri, unul cu o capacitate de 120 GB (la pretul de 349.99 dolari) si unul de 240 GB(599.99 dolari).

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.