Versiunea beta a browserului Firefox 8.0 a fost lansata

 Versiunea beta a browserului Firefox 8.0 a fost lansata

Sunteti plictisiti cu verificarea de memorie utilizata de Firefox 7? Atunci ati putea fi interesat în versiunea mai proaspeta de la Foxxy, versiunea 8.0 beta, care include destule imbunatatiri, de evidentiat fiind capacitatea de a alege Twitter ca optiunea de cautare.

Cateva din imbunatatirile Firefox 8.0 beta:

 • Restabilirea filelor la cerere: Utilizatorii pot alege ce file doresc sa încarcarce, prin selectare, rezultând de cele mai multe ori un start mai rapid atunci când ferestre au o multime de file de restaurat.
 • Un control sporit a add-on: Utilizatorii vor primi o notificare pentru a revizui si confirma add-on-urile care doriti sa le pastrati, dezactiva sau sterge.
 • Tab-uri animate: Firefox face mai usor reasezarea si despartirea filelor cu circulatie animata de file.
 • CORS pentru texturi WebGL: Cross-Origin Resource Sharing(CORS) permite dezvoltatorilor Web sa încarce texturi din alte domenii pentru WebGL într-un mod securizat.
 • Actualizari WebSockets: Firefox împiedica acum utilizarea de plaintext WebSockets atunci când sunt create dintr-o pagina SSL, care îmbunatateste securitatea pentru utilizatori.
 • Meniu HTML5 cu un clic dreapta: Dezvoltatorii Web le pot adauga acum elemente direct din meniul click dreapta folosind simpla marcare a HTML5.
 • Elementele media HTML5: Dezvoltatorii pot adauga o multime de elemente video si audio la un site Web fara a afecta performantele.
 • HED

  hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.