Sfaturi: Cum utilizam Send to Kindle cu Firefox

 Sfaturi: Cum utilizam Send to Kindle cu Firefox

Send to Kindle pentru Firefox este o extensie oferita de catre cei de la Amazon, care va permite sa trimiteti continutul WEB pe Kindle-ul dumneavoastra. Daca pana acum aceasta era disponibila doar pentru Chrome, cei de la Amazon ne ofera acum si versiunea pentru Firefox, pentru o citire mai usoara.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este instalarea plugin-ului „Send to Kindle for Firefox„, iar dupa restartarea borwser-ului Firefox, in coltul din dreapta sus vom avea icon-ul pentru aplicatia Send To Kindle.

kindle pentru firefox

Aplicatia „Send to Kindle” trimite imediat continutul la Kindle-ul dumneavoastra. Prima data cand veti folosi aceasta aplicatie va trebui sa va conectati la contul dvs. Amazon si sa alegeti optiunea de livrare a continutului, puteti alege optiunea „Preview & Send” sau „Send Selected Text” pentru a trimite numai textul selectat.

Cam asta este tot.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.