Sfaturi: Cum utilizam Send to Kindle cu Firefox

 Sfaturi: Cum utilizam Send to Kindle cu Firefox

Send to Kindle pentru Firefox este o extensie oferita de catre cei de la Amazon, care va permite sa trimiteti continutul WEB pe Kindle-ul dumneavoastra. Daca pana acum aceasta era disponibila doar pentru Chrome, cei de la Amazon ne ofera acum si versiunea pentru Firefox, pentru o citire mai usoara.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este instalarea plugin-ului „Send to Kindle for Firefox„, iar dupa restartarea borwser-ului Firefox, in coltul din dreapta sus vom avea icon-ul pentru aplicatia Send To Kindle.

kindle pentru firefox

Aplicatia „Send to Kindle” trimite imediat continutul la Kindle-ul dumneavoastra. Prima data cand veti folosi aceasta aplicatie va trebui sa va conectati la contul dvs. Amazon si sa alegeti optiunea de livrare a continutului, puteti alege optiunea „Preview & Send” sau „Send Selected Text” pentru a trimite numai textul selectat.

Cam asta este tot.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.