Driverele Nvidia 310.54 imbunatatesc performanta in jocuri

 Driverele Nvidia 310.54 imbunatatesc performanta in jocuri

Cei de la Nvidia au lansat driverele beta GeForce 310.54 care pot fi descarcate de pe site-ul lor folosind link-ul de mai jos. Chiar daca noile drivere Nvidia 310.54 au facut o impresie buna, mai ales la rularea jocurilor, acestea trebuie sa fie aprobate inainte sa primeasca statutul de WHQL. Nvidia sustine ca, Call of Duty: Black Ops 2 ruleaza aproximativ cu 26% mai repede in timp ce Assassin’s Creed III produce cu 18% mai multe cadre pe secunda, iar Battlefield 3 a primit o crestere de performanta de 13%. In afara de aceste jocuri, un numar mare de alte jocuri au primit o crestere de performanta, inclusiv StarCraft II, The Elder Scrolls V: Skyrim, Shogun 2: Total War si Metro 2033.

De asemenea numarul de profiluri SLI a fost imbunatatit si a fost adaugat SGSSAA (Sparse Grid Supersampling Anti-Aliasing) care imbunatateste calitatea Multisample Anti-Aliasing. Mai jos puteti viziona o lista cu actualizarile de performanta pe GeForce GTX 680.

nvidia-geforce-310-54-beta-drivers-gtx-680-performance

Driverele beta Nvidia 310.54 pot fi descarcate de aici.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.