Vor fi lansate Assassin’s Creed 3 si Splinter Cell: Retribution anul acesta ?

 Vor fi lansate Assassin’s Creed 3 si Splinter Cell: Retribution anul acesta ?

UPDATE: Lista de la Ubisoft cu datele de lansare din 2012 sunt „inexacte”, a spus publisherul celor de la Eurogamer.”Suntem incantati si la fel de amuzati sa vedem aceasta veste”, au transmis cei de la Ubisoft celor de la Eurogamer. „Aceasta arata ca jucatorii sunt nerabdatori sa auda despre viitoarele lansari Ubisoft. Acest raport este inexact. Va garantam ca veti auzi direct de la noi in curând despre varietatea de jocuri pe care Ubisoft a programat sa le lanseze in 2012-13.”

POVESTEA ORIGINALA: Ubisoft va lansa Assassin’s Creed 3 si Splinter Cell: Retribution in acest an, conform unui anunt neverificat postat de Gameranx.Eurogamer a incercat sa contacteze Ubisoft toata dimineata, dar nu au putut sa verifice documentul cu publisherul.

Ubisoft a anuntat ca 2012 va aduce un „mare” joc in franciza Assassin’s Creed. Eurogamer, a descoperit ca acest joc va incheia povestea protagonistului Desmond Miles inainte ca data sfarsitului seriei sa fie anuntata. Aceasta data este in 2012.

Versiunile PC, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360 ale Assassin’s Creed 3 sunt aparent pe drum. Nintendo a mentionat un Assassin’s Creed Wii U atunci cand consola a fost prezentata la E3 in vara anului trecut.
Aceasta este prima data cand am auzit numele de Splinter Cell: Retribution, dar am stiut ca un nou joc Splinter Cell a fost in curs de dezvoltare de mult timp in urma la Ubisoft Toronto. Acest proiect este condus de ex-Creed Assassin, Jade Raymond. Retribution va aparea pe PC, PS3 si Xbox 360.

Un joc Prince of Persia pentru Wii si 3DS este, de asemenea, mentionat. Ar putea fi un joc nou, sau este descarcabilul Prince of Persia, care a fost lansat pentru WiiWare si consola 3DS in ultima luna?
Un joc numit Just Dance Final Party este listat pentru Wii, PlayStation Move si Xbox 360. Si ce nume dramatic – oare acest lucru inseamna ca Final Party va fi ultimul joc Just Dance de la Ubisoft?
Ma indoiesc…

Am reprodus integral (si inca neconfirmat), lista Ubisoft. Curios este ca nu exista nici o mentiune de Rayman Origins, care este programat sa fie lansat pe PlayStation Vita saptamana viitoare.

-Brothers in Arms: Furious 4 (PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows)
-Far Cry 3 (PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows)
-I Am Alive (PlayStation 3, Xbox 360)
-Tom Clancy Ghost Recon: Future Soldier (Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows)
-Tom Clancy Ghost Recon Online (Microsoft Windows, Wii U)
-Tom Clancy Splinter Cell: Retribution (PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows)
-Prince of Persia (Wii, 3DS)
-Assassin Creed 3 (PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Microsoft Windows)
-Just Dance Party final (Wii, Xbox 360, Playstation Move).

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.