A fost lansat noul site oficial Max Payne 3 impreuna cu noua arma Revolver Bull 608

 A fost lansat noul site oficial Max Payne 3 impreuna cu noua arma Revolver Bull 608

Rockstar a anuntat astazi lansarea site-ului Max Payne 3 impreuna cu o gramada de continut care nu a mai fost vazut pana acum, inclusiv un nou video, imagini si o redare 360 de grade cu puternicul Revolver Bull 608, detalii despre unul din cel mai vicios si influent cartel din São Paulo, Sombra Comando si liderul nemilos Serrano, precum si o colectie de imagini noi exclusive.

Site-ul ofera, de asemenea, o cronica a tuturor stirilor Payne Max 3, videoclipuri, download-uri si informatii. Explorati noul site pe www.rockstargames.com/maxpayne3 si verificati in saptamânile si lunile urmatoare videoclipuri noi, imagni, detalii despre joc si multe altele, deoarece Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360 , PlayStation 3 si PC in luna mai a acestui an.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Jocul va avea succes garantat, producatorii fac tot ce pot pentru publicitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.