A fost lansat noul site oficial Max Payne 3 impreuna cu noua arma Revolver Bull 608

 A fost lansat noul site oficial Max Payne 3 impreuna cu noua arma Revolver Bull 608

Rockstar a anuntat astazi lansarea site-ului Max Payne 3 impreuna cu o gramada de continut care nu a mai fost vazut pana acum, inclusiv un nou video, imagini si o redare 360 de grade cu puternicul Revolver Bull 608, detalii despre unul din cel mai vicios si influent cartel din São Paulo, Sombra Comando si liderul nemilos Serrano, precum si o colectie de imagini noi exclusive.

Site-ul ofera, de asemenea, o cronica a tuturor stirilor Payne Max 3, videoclipuri, download-uri si informatii. Explorati noul site pe www.rockstargames.com/maxpayne3 si verificati in saptamânile si lunile urmatoare videoclipuri noi, imagni, detalii despre joc si multe altele, deoarece Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360 , PlayStation 3 si PC in luna mai a acestui an.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Jocul va avea succes garantat, producatorii fac tot ce pot pentru publicitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.