Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul VIII)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul VIII)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul opt din Max Payne 3.

Chapter 8 – No Reprievement
In capitolul 8 ne intoarcem putin in trecut, Max este prezent intr-un cimitir, la mormantul sotiei sale. In minutele urmatoare, cimitirul se umple de infractori ce doreau sa il omoare pe Max, acestia fiind trimisi de catre Anthony DeMarco.

Dupa schimburi de focuri intense cei doi sunt prinsi si dusi in fata traficantului DeMarco. Acesta il loveste puternic cu o lopata pe Passos, iar pe Max il pune sa sape o groapa. Acesta se opune si reuseste sa scape de cei doi paznici impreuna cu Passos. Dupa un alt schimb de focuri, cei doi ajung la un telefon, iar Passos suna pe cineva caruia ii cere sa-i scoata din New Jersey cat mai repede.

Chapter 8 – No Reprievement

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.