Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul IX)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul IX)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul noua din Max Payne 3.

Chapter 9 – Here i was again, half way down
In capitolul 9 ne intoarcem la scena de la sfarsitul capitolului sapte unde Max era imobilizat de catre un membru Comando Sombra. Cu pistolul la cap si cu cadavrul Fabianei in fata, prin capul lui Max trec tot felul de ganduri care il fac sa creada ca aceste necazuri ii sunt sortite si nu va putea scapa niciodata de ele.
Din neatentia membrului Comando Sombra, Max reuseste sa il dezarmeze pe acesta, iar acum poneste prin campul de lupta de pe strazi, cu gandul ca ii va gasi pe Giovanna si Marcelo. Fiind un razboi intre politistii care omorau pe cei saraci pentru a le arata cine conduce cu adevarat si locuitorii din favela, Max este nevoit sa intre in tabara oamenilor si sa omoare politistii. Inaintand in actiune, Max realizeaza ca aceeasi politisti care au intervenit dupa petrecerea din capitolul unu, fac cea ce normal nu trebuiau sa faca, sa omoare oameni. Max spera in continuare ca Marcelo si Giovanna sunt acolo si incearca sa-i urmareasca punandu-si intrebari in legatura cu actiunea politistilor.
Politistii vindeau oameni celor ce pareau a fi paramilitari, urmand ca acestia sa devina sclavi. Acum Max trebuie sa-i gaseasca pe cei doi, ceea ce a si facut in urmatoarele momente. Marcelo si Giovanna erau tinuti prizonieri de catre conducatorul paramilitarilor, iar Max intervine in forta incercand sa-i salveze, dar reuseste sa o salveze doar pe Giovanna pentru ca lui Marcelor i-au dat foc printr-o metoda cunoscuta ca fiind a bandelor ce voiau sa-si arate puterea.Chapter IX -  Here i was again, half way down

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.