Fabiana Branco Character (Max Payne 3)

HED
12 martie 2013

Fabiana Branco este unul dintre personajele principale ale jocului Max Payne 3, aceasta este sotia lui Rodrigo Branco, un om de afaceri cu care traieste in São Paulo, Brazilia. Fabiana este o persoana foarte importanta in orasul São Paulo datorita relatiilor pe care sotul ei le are, fapt pentru care este invitata adesea la diferite evenimente, spectacole de moda, lansari de film si multe altele.


Fabiana_Branco

Fabiana Branco s-a nascut pe 24 aprilie 1985 in Lisabona, Portugalia, mama ei era de origine portugheza iar tatal brazilian,numele ei de familie fiind Taveres. De asemenea, Fabiana mai are o sora pe nume Giovanna si mai trebuie specificat ca acestea provin dintr-o familie foarte buna. Tatal ei, Orlando Taveres era de profesie medic dentist iar mama, Beatriz Taveres era profesoara.

In anul 1995 pe cand avea varsta de 10 ani, Fabiana impreuna cu sora, tatal si mama sa, s-au mutat in Brazilia. A crescut in São Carlos, la 230km distanta de orasul São Paulo, iar in 2004, la varsta de 19 ani, Fabiana s-a mutat in São Paulo. Aici, Fabiana a urmat o cariera de modeling iar in anul 2005 apare pentru prima data intr-o reclama TV pentru un gel de dus “MaxClean”. In timpul carierei aceasta s-a intalnit cu multe vedete importante, printre care si jucatorul de fotbal Roque Cariano sau actorul Donato Escalda.

In cursul anului 2008 aceasta il intalneste pe dezvoltatorul imobiliar, Rodrigo Branco in varsta de 51 de ani (acesta avea o avere de peste 1 miliard de dolari), in timpul unei activitati de caritate, iar in anul 2009 acestia s-au casatorit. Desi acestia s-au casatorit, nu erau foarte apropiati unul de celalalt, Fabiana atasandu-se foarte mult de fratele mai mic al lui Rodrigo, pe nume Marcelo Branco.


Trebuie specificat faptul ca Fabiana este o fire dezinvolta, ii placea foarte mult sa se distreze frecventand cele mai exclusive cluburi de noapte din oras, cum ar fi clubul Moderno sau Miragem. Datorita anturajului sau, Fabiana a fost arestata in iunie 2007 pentru posesie de cocaina, iar in septembrie 2009 din nou este arestata, dar de data aceasta pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Fabiana_Branco_max_payne_3_character

Dupa cum bine stiti din povestea jocului Max Payne 3, in timpul unei petreceri, Fabiana este rapita de catre Comando Sombra cu scopul de a cere o rascumparare pentru aceasta. Din nefericire, dupa multe incercari de negociere dintre Rodrigo Branco si cei din Comando Sombra, Fabiana este ucisa (impuscata in cap).

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Displaying 1 Comments
Spune-ti parerea

  1. […] bogata si faimoasa al carei cap este Rodrigo Branco. La aceasta petrecere este prezenta si sotia sa Fabiana Branco, impreuna cu cei doi frati ai ei, unul mai mic Marcelo, caruia ii placea tot timpul sa se simta […]

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>