Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XIV)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XIV)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul paisprezece din Max Payne 3.

Chapter 14 – One Card Left to Play – The Ending
Sfarsitul povestii, care se regaseste in capitolului 14, il surprinde pe Max la intrarea aeroportului din Sao Paolo, fiind aproape sigur ca Victor Branco si Becker vor fi nevoiti sa fuga din oras, dupa ce au scapat de el la unitatea UFE. Dupa ce a intrat in aeroport, Max a fost foarte repede vazut de securitatea aeroportului si trupele UFE, care stiau ca va veni sa-i opreasca pe cei doi si de aceea au intesat tot aeroportul cu soldati bine pregatiti. Dupa ce a reusit sa lupte pe intuneric, Max reporneste generatoarele de curent, si urca in trenul care il va duce pana la avionul destinat fugarilor.

Ajuns la capatul liniei, Max evita sa fie implicat intr-un accident, reusind in ultimul moment sa sara din trenul care a deraiat. Trupele supravegheau zona si de aceea Max este nevoit sa fie foarte atent, pentru a nu fi descoperit, lucru ce ar fi dus probabil la sfarsitul lui. Ajuns la avion , Max nu reuseste sa-l impiedice sa decoleze, dar reuseste sa-l omoare pe Becker si trupele care au venit in ajutorul lui. Si pentru ca nu putea fi lasat la greu, a aparut politistul DaSilva cu care porneste in urmarirea avionului. Cu ajutorul unui lansator de grenade Max isi croieste drum printre vehiculele UFE si opreste avionul in momentul in care acesta trebuia sa decoleze. Victor iese ranit din avionul “avariat” de explozia motoarelor si doar interventia lui DaSilva il opreste pe Max sa il omoare, deoarece dorea sa se razbune pentru toate necazurile care le-a provocat, promitandu-i ca il va pune in inchisioare pentru a suferi mult mai mult.

Dupa o saptamana, Max este prezentat in Bahia, unde viziona stirile din care afla ca in timpul anchetei trupele UFE au fost desfiintate, iar Victor a fost gasit spanzurat in celula lui. The End !

Chapter XIV-  One Card Left to Play & The Ending

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.