Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XII)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XII)

   Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul doisprezece din Max Payne 3.

Chapter 12 – The Great American Savior of the Poor
   In capitolul 12 continua discutia dintre Max si Da Silva, cei doi cautand raspunsuri la cateva coincidente care l-au facut pe Da Silva sa creada ca in jurul lui Max se intampla lucruri murdare. Acestia pornesc de la presupunerea ca Victor este in spatele tuturor evenimentelor tragice din familie, cu Raul Passios care este doar un fost politist prins intre banii familiei, si Max, eroul care incearca sa scape familia de rele.
   Dupa discutie cei doi pornesc spre o cladire numita The Imperial Place Hotel, de unde Max trebuie sa culeaga informatii pentru Da Silva, in legatura cu oamenii lui din politie. Ajunsi acolo, Max intra in cladire prin subsolul acesteia si incepe sa cerceteze locul si ceea ce se intampla in cladire. Dupa momente tensionante in care a fost nevoit sa omoare mai multe grupuri de paramilitari, acesta descopera ca Raul este columbian. Dupa ce gaseste depozitul paramilitarilor, Max i-a explozibilul C4, cu care are de gand sa arunce cladirea in aer.
   Ajuns pe acoperis si amenintand ca va detona explozibilul, Max se intalneste cu Heves, conducatorul paramilitarilor, cu care are o discutie contradictorie in legatura cu ceea ce face Haves si ceea ce incearca sa faca Max, adica sa salveze pe cei capturati de Heves si sa opreasca traficul de persoane. Max se hotaraste si apasa butonul detonatorului declansand haosul, iar dupa ce reuseste sa scape de paramilitari, Max este ranit si neavand nici o aparare, Heves este gata sa-l omoare, dar surprinzator apare Raul Passos care il omoara pe Heves salvandul pe Max. Dupa un schimb de vorbe intre Max si Passos acestia pleaca de pe cladire cu elicopterul inainte ca aceasta sa se prabuseasca.Chapter 12 – The Great American Savior of the Poor

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.