Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XI)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XI)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul unsprezece din Max Payne 3.

Chapter 11 – Sun Tan Oil, Stale Margaritas and Greed
In capitolul 11 Max isi aminteste ceea ce i-a spus Da Silva in capitolul precedent, si anume “misiunea din Panama” petrecuta cu cateva luni in urma, care inepe cu o discutie intre Passos, Marcelo si Max. Dupa ceva timp petrcut la bar, Max simte ca e obosit si se duce sa doarma, dar odihna ii este intrerupta de niste zgomote puternice. Cand a iesit pe hol, Max a realizat ca vasul pe care se afla, era atacat de soldati care semanau cu cei din armatele de gherila din America Centrala. Acum Max este nevoit sa-i omoare pe toti pentru a scapa cu viata, punandu-si intreberi in legatura cu atacatorii vasului si scopul lor, iar mai tarziu afla ca Marcelo si Passos au facut niste aranjamente fara ca el sa stie.
Dupa ce scapa de pe vas, Max il cheama pe Passos, sa-l ajute sa o salveze pe Daphne, fosta sotie a unui guvernator, iar din cauza oboseli Max nu realizeaza pe moment aranjamentele celor doi. Mergand mai departe, Max ajunge intr-o cladire, iar dupa ce omoara trupele ce-i ieseau in fata, acesta descopera ca toti cei de pe vas au fost omorati cu sange rece, iar el, din nou, nu a putut face nimic sa impiedice acest lucru.Chapter 11 – Sun Tan Oil, Stale Margaritas and Greed

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.