Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul X)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul X)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul zece din Max Payne 3.

Chapter 10 – It’s Drive Or Shoot Sister
In capitolul 10 continua actiunea din favela Nova Esperanca, iar acum Max si Giovanna trebuie sa caute un loc sigur in care sa se ascunda, deoarece nu mai exista loc de incredere pentru ca politisti sunt corupti si nu pot avea incredere in ei. Giovanna il suna pe Passos si ii cere ajutorul, iar pana cand acesta va sosi la ei, cei doi trebuie sa se ascunda pentru a evita problemele cu infractorii, acestia fiind pe urmele lor. Max si Giovanna se ascund intr-un cimitir de autobuze, dar nu dupa mult timp sunt descoperiti de catre paramilitari, asa ca, acum Max va trebui sa-si apere atat propria viata, cat si cea a Giovannei.
Dupa ce scapa de cativa paramilitari, cei doi intra intr-un service pentru autobuze, unde infruntarea continua. Dupa ce au reusit sa iasa din service, acestia sunt obligati sa potrneasca intro-o cursa in care Giovanna conduce un autobuz, iar Max trebuie sa elimine toti paramilitarii. Aceasta nestiind sa conduca prea bine autobuzul, a facut greseli mari si a izbit autobuzul intr-o cladire. Dupa accident Giovanna a fugit catre elicopterul lui Passos care ii astepta, iar Max a ramas sa elimine un alt frup de paramilitari sosisera dar din pacate Passos si Giovanna au plecat fara el.
Tocmai atunci cand a ramas singur apare si Da Silva, politistul cu care s-a intalnit in bordel [capitolul 7] acesta luandul pe Max cu el. Acum Max isi punea intrebari „de ce Raul Passos l-a parasit intr-un moment ca accesta?”, iar Da Silva il informeaza ca Passos lucreaza pentru Victor si ii aminteste lui Max de misiunea din Panama.Chapter X -  It's Drive Or Shoot Sister

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.