Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XIII)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul XIII)

   Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul treisprezece din Max Payne 3.

Chapter 13 – A Fat Bald Dude with a Bad Temper
   In capitolul 13, Raul si Giovanna sunt nevoiti sa plece din cauza copilului care urma sa il aiba impreuna, asa ca si-au luat ramas bun de la Max, acesta fiind singurul care mai poate incheia nedreptatile, ajutat si de politistul Da Silva care ii da informatii pretioase. Da Silva il sfatuieste pe Max sa se infiltreze in unitatea UFE promitandu-i ca la ora 10 va interveni si el.
   Max asculta sfaturile acestuia si se lasa arestat, iar la ora 10 porneste o revolta a detinutilor care se pare ca ii vor fi de ajutor lui Max, dar in cele din urma detinutii au fost omorati, iar Max este nevoit sa faca fata trupelor speciale.
   Dupa momente tensionante in unitatea UFE, unde a trebuit sa faca fata unor soldati echipati ca pentru o misiune de razboi, Max ajunge in camera serverelor unde a descoperit CD-ul cu inregistrarea asasinarii lui Branco, asasinare facuta de catre Bachmayer, care era mana dreapta a lui Becker. Dupa numeroase conflicte, parcurgerea unui traseu de pregatire al politistilor si o infruntare unu versus o intreaga armata, Max reuseste sa il omoare pe Bachmayer si sa intre in biroul lui Becker.
   Cand Max incerca sa il omoare pe Becker, a aparut Victor Branco care acum il ameninta pe Max cu arma, dar cand tocmai cand Max a reusit sa-l dezarmeze pe Victor, Becker a folosit electrosocuri pentru al imobiliza, iar cei doi au reusit sa scape. Max este nevoit acum sa ii gaseasca pe cei doi, inainte ca acestia sa paraseasca orasul.Chapter 13 – A Fat Bald Dude with a Bad Temper

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.