Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul VII)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul VII)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul sapte din Max Payne 3.

Chapter 7 – A Hangover Sent Direct
Capitolul 7 incepe cu o conversatie in care Max ii povesteste lui Victor tot ce s-a intamplat la biroul sefului si ca aflat unde este tinuta Fabiana prizoniera. Max porneste prin favela Nova Esperanca, indrumat de un pusti care l-a atras intr-o capcana, ducandu-l pe acesta in mainile a trei infractori care il jefuiesc. Acum Max este nevoit sa porneasca de unul singur prin favela, pana cand a intalnit un fost politist american, cu care poarta o conversatie in privinta Fabianei.
Dupa inca ceva timp parcurs prin favela, acesa intra intr-un bordel unde afla de la un politist cum ca Victor Branco ar avea legaturi cu Cracha Preto, si ca Fabiana este in favela. In timpul conversatiei Max intra in conflict cu niste tipi care tocmai intrasera in bar. Odata cu uciderea acelor tipi din bar, Max intra in conflict cu intreaga favela.[..]
In continuare Max va trebui sa infrute toti oamenii cu arme din favela, iar in cele din urma ajunge la locul unde era tinuta Fabiana. Acolo erau deja Marcelo si Giovanna care incercau sa le ofere infractorilor bani in schimbul Fabianei. Incercand sa ii salveze, Max intra peste acestia in incaperea unde se desfasura tranzactia, dar totul s-a transformat intr-un calvar din care Fabiana este omorata, iar Marcelo si Giovana au fost rapiti, Max nemaiputand sa aiba vreo reactie, acesta fiind imobilizat de catre un membru al rapitorilor.Chapter VII -  A Hangover Sent Direct

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.