Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360, Playstation 3 si PC in luna mai

 Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360, Playstation 3 si PC in luna mai

Rockstar a anuntat oficial ca Max Payne 3, ce va reda o experienta plina de actiune, care continua povestea fostului detectiv Max Payne din New York City, va fi disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3 pe 15 mai 2012 in America de Nord si pe 18 mai 2012 in Europa, versiunea PC va fi lansata pe 29 mai 2012 in America de Nord si 1 iunie 2012 in Europa.

Pentru Max, tragediile care i-a luat pe cei dragi cu ani în urma sunt rani care refuza sa se vindece. Ne mai fiind politist si dependent de calmante, el isi ia un loc de munca în São Paulo, Brazilia, protejand familia de bogati a lui Rodrigo Branco, într-un efort de a scapa de trecutul lui tulburat. Dar, dupa ce evenimentele ii scapa de sub control, Max Payne se gaseste singur pe strazile unui oras necunoscut, fiind disperat sa gaseasca adevarul si sa lupta pentru o cale de scapare.


Dispunând de mecanica de filmare de ultima ora care ajuta in schimbul de focuri marindu-i precizia, efecte Bullet Time si Shootdodge, integrare completa a sistemului Natural Motion Euphoria Caracter Behavior pentru mecanica de deplasare realista si cu o poveste intunecata si intortocheata, Max Payne 3 este fara nici un fel de dubiu, extrem de detaliat, fiind aproape o experienta cinematografica.

În plus fata de o campanie single-player, Max Payne 3 multiplayer aduce simtul jocului cinematografic, un schimb de focuri fluid si un simt cinetic de miscare în domeniul multiplayer online. Bazându-se pe fictiune si elementele de gameplay de la Max Payne univers, Max Payne 3 ofera o gama larga de moduri de multiplayer traditionale si noi, care se joaca pe teme de paranoia, tradare si eroism, toate livrand stilul epic vizual al jocului single-player.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.