Rockstar alege personajele din Max Payne 3 Multiplayer pe Twitter

 Rockstar alege personajele din Max Payne 3 Multiplayer pe Twitter

   Pana pe 13 ianuarie 2012, RockstarGames le ofera urmaritorilor de pe Twitter oportunitata unica de a fi imortalizati ca unul dintre cele opt caractere din gastile din Max Payne 3 multiplayer, doar prin utilizarea hashtag-ului #MaxPayne3 pe Twitter.

   De pe data de 16 decembrie pâna la 13 ianuarie, in fiecare saptamâna, Rockstar va selecta zece oameni la întâmplare la care vor gasi hashtag-ul #MaxPayne3. Daca esti unul dintre cei alesi, te vor contacta fie prin intermediul tweet-ului sau prin mesaj direct pentru a solicita o poza cu tine.Vor alege apoi doi finalisti din fiecare grup din fiecare saptamana (opt oameni în total) care vor aparea ca personaje a viitorului shooter de actiune Max Payne 3.
            Asigurati-va ca urmariti @RockstarGames pe Twitter.
            Asigurati-va ca utilizati hashtag-ul #MaxPayne3 atunci când vorbiti despre joc.
            Stati cu ochii pe raspunsurile dumneavoastra twitter si mesajele directe pentru a va contacta pana la 13 ianuarie 2012. Toti fanii pe care ii vor contacta vor avea numai 48 de ore pentru a raspunde.
Vizitati pagina de selectie pentru toate detaliile, precum si normele oficiale.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] plus fata de o campanie single-player, Max Payne 3 multiplayer aduce simtul jocului cinematografic, un schimb de focuri fluid si un simt cinetic de […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.