Xbox One si PC-urile ar putea functiona impreuna

 Xbox One si PC-urile ar putea functiona impreuna

Odata cu apropierea dintre PC-uri si console a aparut in discutie de mai multe ori intrebarea daca Xbox One si PC-urile vor putea functiona ca o multiplatforma. Iar acum, Phil Spencer, de la Microsoft, a declarat ca acest lucru ar putea fi posibil. Oferind un interviu pentru Ausgamer, Spencer a spus ca atat timp cat exista cateva probleme legate de control si intrare intotdeauna va exista ideea de ecosisteme interconectate. „Nu am voie sa spun anumite lucruri, insa cred ca despre ce vorbim are foarte mult inteles„, a spus acesta.

Xbox_one_PC

Spencer a desenat un exemplu de Shadow Run pe consola Xbox 360 care suporta interconexiunea cu un PC, insa, din moment ce nu a fost un mare succes, acesta a spus ca toti „au invatat foarte multe din asta„.

Ecosistemul conectat prin intermediul diferitelor dispozitive este, cred eu, viitorul gaming-ului„, a mai spus acesta. Iar, din moment ce stocarea cloud devine din ce in ce mai credibila, iar Gamer For Windows isi inchide usor usor portile, acum cred ca este momentul perfect pentru ca Microsoft sa faca acest pas.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Asta chir ar fi ceva cu adevarat revolutionar avand in vedere faptul ca practic uneori esti nevoit sa alegi doar una dintre ele cele doua variante, bine acum subiectul de discutia ar fi calitate si pretul daca va exista un astfel de produs.
    Ma indoiesc ca va fi tocmai ieftin… dar sper sa ma insel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.