Assassin’s Creed 4: Black Flag va fi lansat putin mai repede

Andrei
15 octombrie 2013

Incredibila aventura din Assassin’s Creed 4: Black Flag va fi lansata putin mai repede pe PlayStation 3 si Xbox 360 fata de cum a fost planuita initial. Initial, Assassin’s Creed 4: Black Flag trebuia sa fie lansat pe 1 noiembrie, insa acum data a fost resetata pentru 29 octombrie. Asta inseamna ca va fi lansat intr-o marti, exact peste doua saptamani.

Versiunile pentru PC, PlayStation 4, Wii U si Xbox One sunt inca setate pentru 22 noiembrie au spus cei de la Ubisoft (chiar daca PS4 nu va fi lansat in Marea Britanie in acel moment). Pe langa aceasta noutate, Ubisoft a mai lansat si un nou trailer aratand cateva scene din viata lui Edward Kenway:

About - Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>