Assassin’s Creed 4 Black Flag primeste un nou trailer

 Assassin’s Creed 4 Black Flag primeste un nou trailer

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed 4 Black Flag care pune in evidenta caracterele care le vei intalni pe parcursul jocului. Fiind in pielea lui Edward Kenway, vei putea naviga alaturi de Adewale, un om care a scapat din sclavie care iti devine loial; legendarul pirat Blackbeard (Barba Neagra), care este mentorul personajului principal; Benjamin Hornigold, un pirat gentleman; Wood Rogers, un temut pirat; si faimosul pirat Charles Vane.

Trailer-ul adauga si putina culoare imaginii lui Edward Kenway, care este descris ca arogant, imprudent, iubitor de alcool si o teroare pentru Templieri. Pe langa acestea, este descrisa si insula Nasau, o insula independenta care este casa multor pirati care cutreiera marile.

Ubisoft a confirmat lansarea pentru generatia curenta de console si Wii U pe data de 29 in USA si 1 noiembrie in Regatul Unit. Versiunile pentru PC, Xbox One si PS4 vor fi lansate undeva la sfarsitul lunii noiembrie.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.