A-Data promite fiabilitate cu noile memorii Premier Pro DDR3

 A-Data promite fiabilitate cu noile memorii Premier Pro DDR3

In extinderea ofertei sale de memorii, firma taiwaneza A-Data Technology a anuntat linia de module de memorie DDR3 desktop Premier care pretind ca treac prin teste riguroase pentru a se asigura fiabilitatea pe termen lung.

In conformitate cu A-DATA, memoriile Pro Premier a fost supus interferentelor electrice si testelor de zgomot pentru a elimina problemele cauzate de interferente electrice, prin intermediul testelor de tulburari ale celulelor si garanteaza 100% ca nu vor fi esecuri premature ale DRAM-ului.
Linia Premier Pro include module de 2GB si 4GB care ruleaza la 1333 MHz cu temporizarile CL9 si la 1600 MHz cu CL9 (toate sunt alimentate de la 1.5V). Aceste DIMM sunt sustinute de o garantie pe viata.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.