Maximus IV GENE-Z/GEN3

 Maximus IV GENE-Z/GEN3

Asus a pregatit o alta placa de baza cu interfata USB 3.0, Maximus IV GENE-Z/GEN3

Doar o saptamâna a trecut de cand Asus a lansat primele placi de baza cu LGA1155 cu interfata PCI-Express 3.0, iar compania taiwaneza a mai lansat un alt model de PCIe 3.0 pentru „republica gamerilor”, Maximus IV GENE -Z/GEN3.

Noua placa de baza Asus micro ATX este bazat pe chipset-ul Z68, PCI-Express 3.0, suport pentru procesoarele LGA1155 (suport Ivy Bridge inclus), doua sloturi PCIe x16 (care sa permita setari SLI, CrossFireX si Virtu), patru sloturi de memorie DDR3-2200, doua porturi SATA 6.0 Gbps si patru porturi SATA 3.0 Gbps, doi conectori eSATA, patru conectori USB 3.0 (doua in spatele carcasei si doua in fata), Gigabit Ethernet, X-Fi audio integrat si un BIOS UEFI. Plus inca cateva avantaje pentru gameri cum ar fi ROG Connect, iROG si altele.

Pretul si data lansarii a placii Maximus IV GENE-Z/GEN3 nu au fost anuntate.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.