Acer si Asus vor introduce cateva Notebook-uri in 2012

 Acer si Asus vor introduce cateva Notebook-uri in 2012


   Acer si Asus au ascultat sfatul de la Apple si vor simplifica notebook-urile si liniile de netbook-uri pentru 2012. Potrivit contractorilor producatorului original de design (ODM), cei doi doresc sa taue costurile si sa îmbunatateasca profitul lor general avand cateva modele, astfel reducandu-se riscurile de inventariere. Acestea încearca sa atraga puterea brandului în 2012, oferind produse mai concentrate, decât o raspândire larga a acestora.
   Unul din factorii aceastei decizii este piata ultrabook. Contractorii sustin ca Asus are deja cel putin 50 de proiecte de notebook-uri si netbook, dar acestea vor fi subtiate pentru a ajuta dezvoltarea ultrabook-urilor in urmatorii trei ani. Aceste ultrabook-uri vor fi înghesuite în cadrul proiectelor notebook-urilor realizandu-se o combinatie intre cele doua.
   Pentru începutul anului 2012, Asus este de asteptat sa reduca numarul de modele de Eee PC de la zece la maxim cinci. Acestea vor fi împartite in designuri entry-level, mid-range si high-end. Cu toate acestea, numarul poate fi redus si mai mult în a doua jumatate a anului 2012.
   Sursele sustin ca, de asemenea, Asus planuieste sa mentina profitabilitatea prin lansarea mai multor modele non-ultrabook cu raport performanta/pret intre 499 dolari si 699 dolari în timpul anului 2012. De asemenea, compania intentioneaza sa se concentreze asupra notebook-urilor gaming cu performanta high-end pentru gamingul acolo unde folosirea unui PC este imposibila.
   Ca si Acer, contractorii ODM au declarat ca firma se va concentra pe produse competitive si profitabile în 2012, decât lansarea numeroaselor proiecte. Ca si Asus, Acer vrea sa reduca numarul de proiecte notebook in al treilea trimestru al anului 2012.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.