Activision dezvaluie The Walking Dead First-Person Shooter

 Activision dezvaluie The Walking Dead First-Person Shooter

Activision a anuntat un nou joc bazat pe serialul The Walking Dead. Sa nu confundati acest titlu cu jocul de aventura „The Walking Dead”, versiunea Activision este un joc First-Person Shoter bazat pe serialul The Walking Dead.


Jocul este dezvoltat de Terminal Reality, iar jucatorul va fi pus in pielea lui Daryl Dixon si va trebui sa va feriti de zombie sau sa luptati impotriva lor. Potrivit Activision, „Nici un loc nu este cu adevarat sigur pentru Daryl in drumul sau prin Georgia in aceasta lume post-apocaliptica.” De asemenea, consumabilele vor fi limitate, iar jucătorii vor trebui sa gestioneze cu atentie alimentele, munitia si alte materiale din joc. Daryl se va intalni cu o multime de alte personaje de-a lungul jocului care il pot ajuta sau rani.

The Walking Dead va fi lansat in 2013 si va fi disponibil pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.