AMD Quad-core se vinde cu 150$

 AMD Quad-core se vinde cu 150$

Pretul primului procesor AMD Llano a fost dezvaluit:quad-core se vinde cu 150$ si mai putin

   Pana în prezent,cele mai multe stiri incadrau lansarea AMD a sistemelor de procesare accelerata Llano (APU) care au fost legate de chip-uri laptop, cum ar fi notebook-ul de la HP care va fi lansat in curand .Dar Fudzilla a scos la iveala unele preturi preliminare pentru primul Llano piese pentru desktop -si care cauta sa dea procesoarelor Intel Core i3 o fuga dupa banii tai.
   Asta pentru ca cele doua Llano- A6-3650 si A8-3850 – sunt cipuri quad-core,care sunt la preturi apropiate cu dual-core Core i3-2100 si respectiv i3-2120.Nucleele procesorului A6-3650 ruleaza la viteza de 2,6 GHz, în timp ce integreaza GPU Radeon HD 6530D. Acesta se pare va costa doar 126 dolari.
Pentru $ 150,A8-3850 cu patru nuclee CPU ruleaza la 2.9GHz si are inclus un nucleu grafic Radeon HD 6550D. Daca nu aveti nevoie de o alta placa grafica separata, aceasta ar trebui sa ofere suficienti „cai putere” grafici pentru jocuri de lumina si de alte sarcini multimedia si ati putea fi în masura sa va folositi de aceste doua nuclee suplimentare care lispsesc la Core i3.
   Fudzilla subliniaza faptul ca aceste preturi sunt preliminare, iar noi înca nu avem nicio data de lansare a Llano, desi ar putea fi cândva luna viitoare. Dar stabilirea preturilor pare a fi destul de agresiva,suficient pentru a oferi constructorilor de sisteme un motiv sa astepte pentru a vedea daca A-series poate oferi o performanta superioara decat seria Core i3.
   Crezi ca vei fi în piata pentru unul dintre aceste cipuri Llano pentru viitorul tau sitem? Anunta-ne în sectiunea Comentarii.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.