AMD Trinity APU

 AMD Trinity APU

AMD lanseaza in 2012 Trinity APU care va avea performantele cu 50% peste Llano

   AMD abia a lansat noua serie de unitati de procesare accelerata numita A-series, alias Llano, inainte de a fi anuntat succesorul sau,cu numele de cod Trinity,care va fi disponibil din 2012.
Compania sustine ca Trinity va fi cu aproximativ 50% mai bun decat Llano, datorita CPU-ului actualizat si nucleelor GPU care alcatuiesc APU. Trinity va upgrada viitoarele procesoare Bulldozer care vor alimenta desktop-uri puternice. Acesta va utiliza GPU din familia Radeon HD 6000,alias Insulele de Nord, care sunt folosite in cele mai recente placi video de la AMD. Llano,pe de alta parte,utilizeaza in prezent generatia anterioara Radeon HD 5000.
   Cateva detalii au fost descoperite în timpul unei prezentari a unei pre-productii a unui laptop Trinity la AMD Developer Summit de catre vicepresedintele si managerul general Rick Bergman,dar avand in vedere concurenta Llano este superior la performanta grafica in comparatie cu grafica integrata de la Intel pe procesoarele Sandy Bridge.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.