S-au aflat cateva specificatii despre SSD-urile de la Intel,seriile 710 si 720

 S-au aflat cateva specificatii despre SSD-urile de la Intel,seriile 710 si 720

   Concurenta este foarte acerba pe piata SSD-urilor,dar multi cumparatori inca sunt axati pe SSD-urile Intel, datorita numelui acestui gigant si unitatile sale de performanta bunã. Deja în 2011, compania a lansat SSD 510 ºi SSD 320 Series pentru a reimprospata ofertele sale principale.
   Dar fanii sunt in asteptare pentru noua „familie” SSD 700 pentru a inlocui SSD-urile X25-E.Mai multe detalii s-au scurs prin intermediul unui site german cu privire la douã serii noi, SSD 710 ºi 720, care urmeaza sa apara in urmatoarele cateva luni. Cu numele de cod Lyndonville, 710 va fi disponibil in optiuni de 100 GB,200GB si 300GB si care folosesc noua tehnologie de stocare MLC NAND flash. Citeste cu o viteza de 270Mbps si scrie cu 210Mbps care nu sunt altceva decat exceptionale dar,acestea sunt adaptate pentru intreprinderi,cu criptare AES-128 ºi MTBF de 2 milioane de ore poate fi mult mai important.Seria 710 se presupune ca va fi lansat in acest trimestru, astfel incat ar trebui sa stim de stabilirea preturilor destul de curand.
   Seria 720, sau Ramsdale, este un mare „animal”-si asta ar trebui sa faca entuziaºti sa saliveze. Acesta va fi primul SSD de la Intel care utilizeaza PCI Express (cel puþin un slot PCIe x8) in loc de interfata SATA si ca schimbare,vine impreuna cu 512 MB de memorie cache,care va duce la o performanta destul de impresionanta.Dar despre 2200MBps viteza de citire ºi cea de scriere de 1800MBps? (Acestea nu sunt greºeli de ortografie).Unitatile 720 vor veni cu versiuni de 200GB ºi 400GB care utilizeazã fiabilele SLC NAND flash 34nm si includ criptare AES-256.
   Asteptati-va la seria 720 in cursul acestui an, la un pret care ar putea sa nu vreti sa-l stiti. Dar, dacã va puteti permite unul, se va „certa” cu SSD-ul PCI Express de la OCZ pentru super-depozitul de multi dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.