Acer dezvaluie noile desktop-uri M si X cu LCD de 23 inch si touch-screen

 Acer dezvaluie noile desktop-uri M si X cu LCD de 23 inch si touch-screen

   La doar o zi dupa introducerea unei noi versiuni a Centrului PC Revo Media, Acer isi extinde linia de desktop-uri cu sistemele M si X, ambele oferind configuratii de sub 500 de dolari.
Seria M dispune de sloturi PCI Express x1 si un slot 3,5inch pentru hard-disk. Aceste desktop-uri vor avea fie Intel Core i3 sau dual-core AMD Athlon II X4 quad-core, pâna la 6 GB de RAM, un hard disk de 1 TB, si un inscriptor DVD (dar se pare ca nu are o optiune Blu-ray). Unele configurari vor include o placa grafica, desi Acer nu a detaliat care sunt optiunile. Sistemele din seria M vor avea 12 porturi USB 2.0, desi aparent nu vor avea conexiuni USB 3.0. Modelul cu cel mai scazut pret va porni de la 499.99 dolari.
   Cu un design mai diferit Seria X (foto),Acer pretinde ca are este o treime din marimea unui desktop traditional. O usa de pe panoul frontal ascunde porturile USB si audio, împreuna cu un cititor de carduri de memorie.Optiunile de procesoare includ Intel Pentium dual-core si Athlon II X4, cu 4GB de RAM si un standard DVD-writer si un HDD fie de 500GB sau 1TB. În timp ce nici o configurare nu include o placa grafica, exista un slot PCI Express x16 pentru a adauga una, precum si un slot PCI Express x1. Seria X porneste de la 398 dolari.
   Pentru ceva mai putin, Acer va vinde LCD T231H de 23 inci. Monitorul poate fi inclinat pe spate si se ajusteaza pâna la 60 de grade si care va permite sa profitati de capacitatile sale cu un sistem de operare Windows 7 pe touch-screen, inclusiv capacitatea de a-l roti,sa captati imagini si desena pe ecran. T231H ofera o rezolutie de 1080p, o interfata HDMI,si un timp de raspuns 2ms. Veti plati un pic mai mult pentru LCD,pentru a obtine aceste caracteristici touch-screen: T231H este disponibil pentru 329.99 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Thanks

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.