AMD invie brandul FX pentru procesorul cu opt nuclee Bulldozer

 AMD invie brandul FX pentru procesorul cu opt nuclee Bulldozer

   Se pare ca AMD da praful jos de pe un castan vechi,pentru a revigora relatiile sale cu entuziastii PC-urilor. Compania a anuntat ca readucere porecla FX pentru ultima platforma PC.
   Eticheta FX a fost conceputa initial pentru platforme de jocuri AMD si învierea sa vine la timp pentru viitoarea platforma Scorpius, care consta in placa video AMD Radeon HD 6000 series,procesorul nou aparut Bulldozer eight-core (sau „Zambezi”), si a 9 serie de placi de baza chipset. Din pacate,fanii vor trebui sa mai astepte un pic mai mult pentru procesoare Zambezi, care au suferit o întârziere de productie minora si sunt asteptate aproximativ in luna septembrie.
   Ca Zambezi eight-core va obtine unele ambalaje snazzy, cu toate acestea, ca AMD intentioneaza sa lanseze procesorul într-o cutie de tabla. Asta nu va ajuta sa concureze împotriva Intel, dar este un alt semn ca AMD se întâmpla toate în vederea obtinerii de concurentul sau un a alerga pentru banii sai în spatiul entuziast.
Acel Zambezi eight-core va obtine ambalake ok,cu toate acestea AMD intentioneaza sa lanseze procesorul intr-o cutie de tabla,dar acest lucru nu va ajuta sa concureze împotriva firmei Intel.
Sunteti încântati sa vedti AMD reînviind brandul FX? Sau sunt doar zvonuri de marketing? Sa ne anuntati în sectiunea Comentarii.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.