Samsung atinge 1TB spatiu de stocare pe laptop

 Samsung atinge 1TB spatiu de stocare pe laptop

   Samsung ridica bariera la laptopuri cu integrarea unui dual hard disk de 500GB.
Pâna în prezent, 1 TB de spatiu pe un hard disk integrat a fost rezervat pentru utilizarea PC-ului. Nu e de mirare ca laptop-urile ajung la punctul la care au nevoie de 1 TB de spatiu.
   Poate ca ar fi trebuit sa fi vazut asta cu ceva vreme în urma. Hard disk-urile portabile si solutii de cloud computing au crescut în popularitate având în vedere cât de multa multimedia (video HD, fotografii, jocuri, etc) se descarca si care este detinuta de catre consumatorul mediu in aceste zile.
SpinPoint M8 va suporta pana la 1 TB de spatiu de stocare avand doua HDD de 500GB care ruleaza pe o interfata de 3GBps SATA.Marimea acestui HDD este de 9,5 mm (0.37 cm) în înaltime,ceea ce înseamna ca ar trebui sa fie „confortabil” în cele mai multe calculatoare portabile.
   Deja stabilite pentru productia in masa,SpinPoint M8 va fi de vânzare la pretul de 129.00 dolari. Cu toate acestea, Samsung nu a precizat ce dispozitive am putea vedea integrate in acest hard disk de ultima ora.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.