AMD a oprit vanzarile procesoarelor Phenom II si Athlon II

 AMD a oprit vanzarile procesoarelor Phenom II si Athlon II

   Potrivit unui raport de la Nordic Hardware, de un singur procesor din intreaga gama este înca produs. Nu am putut confirma raportul, care se bazeaza pe o sursa de informare necunoscuta, dar stim ca exista înca o multime de procesoare Athlon II si Phenom II si am auzit ca vânzatorii au un stoc suficient pentru sezonul de Craciun.
   Nordic Hardware sustine ca nu mai sunt Athlon si Phenom trimise pe piata, cu exceptia Phenom II X4 960T 3.0 GHz.
   În cazul în care raportul este corect, trecerea fabricii 1 de la GlobalFoundries din Dresda poate fi motivul pentru care productiile de Phenom II si Athlon II au fost oprite. Este evident faptul ca AMD se îndreapta spre produse mai mari, cum ar fi Llano, care sunt vândute acum „ca painea calda”.
   Cu toate acestea, daca sunteti în cautarea unei actualizari de procesor ieftin, acum ar fi momentul pentru a cauta unul dintre procesoarele AMD. Procesoare Phenom II X6 sunt în prezent de vânzare la aproximativ 138 dolari, în timp ce procesoarele X4 sunt vândute pentru 80$.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] au fost disponibile din 1992, si în secolul 21 au inceput sa devina mainstream. Atât Intel cat si AMD au introdus procesoare pe 64 de biti si Mac G5 a echipat un procesor cu 64 de biti. Procesoarele cu […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.