Posibile specificatii Wii U: CPU de PC si GPU AMD

 Posibile specificatii Wii U: CPU de PC si GPU AMD

   Wii U Daily a spus ca a vorbit cu un dezvoltator cu acces la noua consola, care sustine ca va folosi un procesor de 45 nm, PowerPC cu o frecventa de 3 GHz si cu patru nuclee. Sursa sustine ca procesorul Wii U este foarte asemanator cu procesorul Xbox 360.
   În plus, consola poate avea 768 MB de DRAM, care sunt încorporati cu procesorul, dar împartiti între CPU si GPU-ului. GPU pare a fi de 40 nm cu design AMD. Asa cum Wii U Daily mentioneaza, aceste specificatii au fost anterior dovedit de dezvoltatorii Nintendo, astfel încât nu exista nici o surpriza pe langa faptul ca acestea pot fi specificatiile finale. Nintendo si-a concentrat întotdeauna mult mai mult pe experienta de joc decât pe hardware, dar este oarecum evident ca Wii U va trebui sa fie mult mai puternic decat actualul Wii pentru a permite gamerilor sa ajunga pâna la jocuri HD.
   Nintendo a raportat mai mult de 500.000 de Wii vandute în timpul „vinerii negre” si a marcat cel mai bun sezon de cumparaturi din sezonul Craciunului de la lansarea consolei din anul 2006. Cu toate acestea, vânzarile totale au fost estimate, fiind cu 17 la suta mai mici in noiembrie, aproximativ 1,5 milioane de unitati. În schimb, Microsoft a reusit sa vanda aproximativ 900.000 de Xbox 360, precum si 750.000 de senzori Kinect în cursul vinerii negre. In total, Xbox 360 a vandut in jur de 1,440,000 in noiembrie. Având în vedere vârsta Xbox 360, aceste numere sunt impresionante, dar exista o multime de oameni care cred ca multi dintre cei 900.000 care au cumparat Xbox 360 au intrat în casele cumparatorilor impreuna cu Wii si consumatorii care au cautat un upgrade pentru dispozitivul Nintendo. Exista o buna sansa de care Microsoft profita deja pe baza utilizatorilor Nintendo.
   Si apropo, Sony a vandut aproximativ 750.000 de PS3, potrivit analistului Michael Pachter de la Wedbush.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.