Wii U „va fi lansat dupa 1 aprilie 2012”

 Wii U „va fi lansat dupa 1 aprilie 2012”

   Se pare ca noua consola Nintendo Wii U „va fi lansata in 2012”, dar dupa 01 aprilie,a declarat ieri Presedintele Nintendo America David M. Ewalt.
   În interviu,Fils-Aime a repetat faptul ca în timp ce controlerul Wii U arata si se simte ca o tableta hibrida, cum ar fi DS, acesta nu este un dispozitiv de sine statator,deoarece controlerul se bazeaza pe caseta consolei pentru a procesa si reda continut. De fapt, consola trebuie sa fie activata pentru ca,controlerul sa lucreze, chiar si atunci când se afiseaza continut digital cum ar fi fotografii, videoclipuri si jocuri pe ecranul touchscreen.
   Atâta timp cât continutul „provine de pe consola” (printr-un app),Wii U poate „teoretic” sa redea filmele Netflix si chiar emisiuni TV direct operatorului, în conformitate cu Fils-Aime.
Personal,ma bucur sa aud ca jocurile 3D nu vor veni la Wii U. Nintendo nu a vrut niciodata eliminarea concurentilor sai, dar va reveni aceasta strategie 3D la companie?
   Si cel mai important,ar fi dispusi cumparatorii sa astepte pentru Wii U,când exista alte tehnologii similare, cum ar fi platformele de jocuri OnLive si AppleTV + IOS 5 disponibile astazi?

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.