Ce configuratie are calculatorul meu ?

 Ce configuratie are calculatorul meu ?

Vad tot mai des pe forumuri/site-uri intrebari asemanatoare : „cum vad ce model de placa de baza am?” , „Cum aflu ce „specie” de RAM am in PC?” „ce configuratie am?” etc. Pentru cei care nu stiu configuratia sistemului pe care il folosesc (placa video,ram,procesor,placa de baza) , folositi programul CPU-Z . Programul este 100% gratuit si foarte,foarte usor de utilizat.

Programul poate fi descarcat de pe site-ul oficial CPUID.Mai multe informatii despre program gasiti pe site.

Informatii procesor:
Name and number.
Core stepping and process.
Package.
Core voltage.
Internal and external clocks, clock multiplier.
Supported instruction sets.
Cache information.

Informatii memoria RAM:

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

3 Comments

  • datoria pozitiei incomode de lucru cu laptopu solicit f. mult clapa laptopului in procesul de inchidere deschidere, recomandati ungera balamalelor cu un ulei fin in acest sens?multumes f. mult .

  • Oferi consultatii altfel decat aici? Multumesc!

    • Daca aveti intrebari, altele decat cele legate de acest articol, va rugam sa ne trimiteti un mail folosind pagina Contact din footer. Vom incerca sa va ajutam in limita timpului disponibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.