Cum puteti ascunde unitatile mobile din MyComputer ?

 Cum puteti ascunde unitatile mobile din MyComputer ?

   Cititoarele de carduri atasate computerului sunt considerate unitati mobile. Acest lucru este valabil chiar daca cititorul de card este integrat in computer. Aceasta datorita faptului ca stocarea media in sine este detasabila. Chiar daca sloturile cititorului sunt goale, se poate observa o lista de litere asociate cu fiecare slot. Aceasta lista este afisata sub „Computer”, în panoul din stânga al Windows Explorer si in panoul din dreapta atunci când vizionati „MyComputer”. Aceste unitati nu sunt folosite când sunt goale, astfel incat le puteti ascunde pâna când este introdus un card.

1. Intrati in MyComputer
2. Faceti clic pe „Tools” din meniul de sus si selectati „Folder Options„. Daca nu vedeti meniul, apasati tasta „Alt” pentru a-l expune.
3. Debifati „Show all folders” din fila „Navigation” din tabul „General”. Acest lucru va elimina unitatile detasabile goale din panoul din stanga.
4. Faceti clic pe tabul „View”.
5. Verificati „Hide empty drives in the Computer folder” în sectiunea „Advanced settings”.
6. Faceti clic pe „Don’t show hidden files, folder, or drives” in sectiunea „Advanced settings”. Aceasta ascunde unitatile detasabile goale din panoul din dreapta din „MyComputer”.
7. Faceti clic pe „OK” pentru a accepta noile setari si veti avea unitatile detasabile ascunse.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.