Cum să utilizaţi iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi

 Cum să utilizaţi iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi

Ati fost pusi vreodata in situatia in care aveati nevoie de un dispozitiv online, dar nu exista nici o retea wireless in apropiere? Atata timp cat detii un iPhone cu o conexiune 3G sau 4G, aceasta problema poate fi rezolvata folosind functia Personal Hotspot.

Personal Hotspot este o caracteristica a iOS ce permite conexiunea cu alte dispozitive din apropiere prin Wi-Fi, Bluetooth sau USB. Folosind aceasta functie, iPhone-ul actioneaza ca un router wireless pentru alte dispozitive precum tabletele, laptop-urile sau telefoanele mobile. Insa, pentru a putea o retea Wi-Fi prin intermediul Personal Hotspot, vom avea nevoie de un iPhone 4 sau mai nou. Modelele mai vechi precum iPhone 3GS pot oferi doar conexiuni Bluetooth si USB.

Primul pas pentru a creea o retea wireless este sa intrati in meniul Configurari (Settings) apoi la Cellular.

Cum sa utilizati iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi

Acum trebuie sa activam Hotspot Personal / Personal Hotspot:

Cum sa utilizati iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi


Acum tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la propriul hotspot folosind un dispozitiv precum telefonul mobil, tableta sau un laptop. Eu m-am conectat folosind laptopul (se poate vizualiza in imaginea de mai jos).

Cum sa utilizati iPhone-ul ca un hotspot Wi-Fi

Vezi si Review iPhone 5S / Review iPhone 5C

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.