Despre MalwareBytes

 Despre MalwareBytes

MalwareBytes este unul dintre cele mai eficiente instrumente disponibile pentru securitate completa impotriva malware. Este o idee buna ca utilizatorii computerelor sa citeasca tutorialul complet pentru MalwareBytes pentru a fi bine informati cu privire la caracteristicile sale. Instrumentul este echipat cu o foarte buna protectie impotriva malware-lor noi si scaneaza relativ rapid. Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca scutul(filewall-ul) nu este disponibil in versiunea gratuita si genereaza rapoarte pozitive false in mod regulat. Trebuie sa fiti foarte atenti la stergerea oricarui fisier care este marcat ca fiind nepotrivit de catre acest instrument.

Din punctul meu de vedere MalwareBytes este unul din cele mai bune aplicatii atunci cand vine vorba de eliminarea unei infectii de pe un PC. Acesta incorporeaza cele mai recente semnaturi malware si incorporeaza o detectie euristica foarte eficienta impotriva malware-lor noi.
Aceasta include, de asemenea, detector rootkit de la Gmer, fiind una dintre cele mai bune tehnologii anti-rootkit si un modul pentru a sterge fisierele blocate de sistem (FileASSASSIN).
In plus, acest software este gratuit, dar fara scut de protectie .

1. Pentru a descarca acest program accesati pagina aceasta. Aici vom avea doua optiuni, daca dorim versiunea PRO va trebui sa dam in jur de 23 euro sau descarcam versiunea FREE.
2. De data aceasta vom lua versiunea free o descarcam apoi instalam aceasta versiune. Alegem limba in care dorim sa fie instalat -> NEXT -> bifam „i accept the agreement” apoi NEXT -> NEXT -> alegem locatia unde dorim ca acesta sa fie instalat sau o lasam pe cea standart „C:\Program Files (x86)\Malwarebytes’ Anti-Malware” -> NEXT -> NEXT -> NEXT -> INSTALL.
3. Dupa instalare intram in program, va arata cam asa:

Pentru scanarea caluclatorului alegem „Perform Quick Scan” sau „Perform Full Scan” dupa care alegem unitatile pe care dorm sa le scanam apoi SCAN:
Dupa ce s-a terminat scanarea vom face click pe „Show Results” :

In cazul in care acesta ne detecteaza virusi vom selecta fisierele infectate apoi „REMOVE SELECTED”:

In mod normal acesta va va cere sa dati un restart computerului dupa stergerea fisierelor infectate.

Cam atat pentru MalawareBytes Anti-Malaware, daca aveti nelamuriri puteti posta in sectiunea de comentarii.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.